• Omgeving Middelkerke - Brugge

Verrassende, verzorgde uitstapjes 

Toppezot van Bier regelt met plezier een volledig verzorgd uitstapje voor jullie. Ga op weg met onze retro bus. En geen dagenlange voorbereidingen, niet zelf rijden of organiseren, alleen maar genieten! Laat je verrassen en kom op adresjes die je zelf nooit zou bedenken.

Hieronder vind je op een rij een aantal van onze populaire uitstapjes. Laat je inspireren! De invulling van het uitje is maatwerk, en afhankelijk van openingstijden van de locaties die we bezoeken. Daarom kan het programma, in overleg, iets afwijken. Heb je andere wensen? Laat het ons weten, want er is veel mogelijk, dus kunnen ook een uitstap op maat verzorgen.

 

Op stap in Middelkerke

We wandelen samen door Middelkerke en we snuiven een beetje geschiedenis op . We stappen binnen bij Brouwerij “Jus de Mer” en ontdekken er de brouwerij en de bieren . Tijdens onze verdere wandeling lassen we nog twee haltes in , ofwel om te schuilen voor de regen ofwel om onze dorst te lessen wegens de warmte , alle redenen zijn goed om een heerlijk biertje te proeven .De wandeling duurt ongeveer 2 uren  en kost voor 8 personen 30 euro per persoon.

Onze uitstapjes met de bus

 

Expeditie hinterland

Een toffe namiddag waarin je ontdekt dat de Middelkerke meer te bieden heeft dan enkel en alleen zon , zee en strand .  Van aan het casino rijden we met onze T2 door de polders in het hinterland , we rijden door alle deelgemeenten van Middelkerke . Er wordt driemaal gestopt om de dorstigen te laven en de Middelkerkse bieren in de kijker te zetten . In Leffinge ontdekken we “Den zoeten orgel” alwaar nostalgie en passie troef is . de leerrijke en gezellige namiddag sluiten we af in “Den Toogoloog” .
Het arrangement is inbegrepen vervoer met onze T2 Volkswagen, met chauffeur en op de drie stopplaatsen een biertje of frisdrank.
Dit alles komt op 40 euro per persoon, deze prijs is berekend op een bezetting van 8 personen.

Half dagje op schok

Een informatief en leuk middagprogramma waarbij je up toer gaat met het ‘Toppezot van Bier’-busje. Je bezoekt ‘Villa les Zéphyrs’, een vakantiewoning uit 1922, en vervolgens erfgoedmuseum ‘Mout en brouwhuis De Snoek’. Na een rondleiding nemen jullie plaats in het oude café of op het gezellige terras voor een brouwersbord om de honger te stillen en een degustatie van bieren.
Dit alles komt op 50 euro per persoon, deze prijs is berekend op 8 personen.

Wanneer je het leuk vindt om zelf je programma samen te stellen, kan dat natuurlijk ook, huur dan de bus met chauffeur en je wordt heerlijk rond getoerd!


Contact en informatie over de verzorgde uitstapjes 

Heb je belangstelling om een uitstap met Up toer te plannen? Neem gerust contact met ons op.
E-mail: toppezotvanbier@gmail.com
Telefoon: +32 59 31 53 13