Maak je uitstapjes nog leuker en huur een retro bus

Wil je een uitstap maken met een groep en daarbij verschillende plaatsen aandoen? Huur dan de retro bus van Toppezot en ga ‘Up toer mé Toppezot’. Het is een authentieke Volkswagen T2 bus! In het busje is plaats voor 8 personen. De uitstapjes van Up Toer mé Toppezot van Bier, kunnen als thema bier hebben, want de eigenaren weten werkelijk alles van bier. Maar dat hoeft niet, want andere thema’s kunnen ook. Relax en geniet van je uitstap, want je hoeft zelf niet achter het stuur. Je kunt de retro bus huren voor alle leuke uitstapjes waarvoor je bijzonder vervoer wilt hebben.
In de knusse Volkswagenbus van Toppezot is plaats voor 8 personen. Je hebt geen rijbewijs of BOB nodig, want een bus huren bij Toppezot is altijd inclusief chauffeur.

Retro bus huren België MiddelkerkeVW T2 bus huren voor feesten en bedrijfsuitjes

Je kunt de Volkswagen T2 bus bijvoorbeeld huren voor feesten zoals huwelijk of communie.
Ook wanneer je vanuit een bedrijf iets speciaals wilt doen voor de klanten, maak je met de retrobus beslist indruk bij de klanten!
Toppezot regelt met plezier een volledig verzorgd programma voor je. Geen dagenlange voorbereidingen, niet zelf rijden of organiseren, alleen maar genieten! Laat je verrassen en kom op adresjes die je zelf nooit zou bedenken.

Populaire uitstapjes met de retro bus

  • Expeditie Hinterland
  • Op zwier
  • Half dagje op schok

Lees meer over deze uitstapjes van Up toer met Toppezot

Prijzen en meer informatie voor het huren van de retro bus

Wilt je de Volkswagen T2 bus huren? Wij zien je telefoontje of e-mail tegemoet, om de datum en wensen door te nemen. Wij stemmen dan ook het tarief voor de bushuur inclusief chauffeur met je af. Neem snel contact met ons op:

E-mail: toppezotvanbier@gmail.com
Telefoon: +32 59 31 53 13