Wilt u voor uw bedrijf de Belgische bieren in de kijker zetten op beurzen? Bieradvies of horeca-advies nodig? De gepassioneerde bierkenners van Toppezot van Bier staan u graag bij met raad en daad!

Bierbeurs horecaondersteuning en advies

Advies voor de bierkaart

Bent u niet thuis in de bierwereld, maar wilt u wel uw gasten onthalen op een goede bierkaart? Wij helpen u graag met het samenstellen van een unieke en gevarieerde bierkaart.

Advies voor de menukaart

Welk bier past er bij de gerechten op uw menukaart? Samen met de chef zoekt Toppezot van Bier naar de beste pairing.

Karin en Dirk, de bierkenners van Toppezot van Bier, runden zelf verschillende horecazaken, hadden hun eigen bierspeciaalzaak en hebben door verschillende cursussen veel kennis over foodpairing opgedaan. Dus bij hen bent u aan het goede adres voor een advies over foodpairing!

Advies voor de bediening

Toppezot geeft ook praktische adviezen aan horecapersoneel, bijvoorbeeld over het tappen van bier, het uitschenken van bier en het serveren.

Mysterie guest

Wilt u weten of alles even vlotjes verloopt als u niet aanwezig bent in uw zaak?
Of bent u benieuwd of er puntjes voor verbetering vatbaar zijn in uw horecazaak?
Wij komen graag langs als mysterie visitor en bekijken alles vanuit onze horeca-ervaring.
U krijgt van ons een verslag en praktische adviezen, waarmee uw klanten een nog betere ervaring met uw horeca zaak kunnen krijgen.

Advies voor horeca in opdracht van brouwerijen

Vindt u als brouwerij het belangrijk dat uw bier op de juiste manier geserveerd wordt? We bezoeken de horecazaken die uw bier op de kaart of op de tap hebben. Waar nodig geven we advies over het tappen, het serveren of het bedienen.

Meer informatie over bieradvies van Toppezot van Bier

Belangstelling voor een bieradvies voor uw bedrijf of voor anderen diensten van Toppezot van Bier voor de horeca? Meer weten? Of heeft u vragen over een mysterie guest? Neem gerust contact met ons op. Wij staan klaar voor uw vragen of maken graag een afspraak.

U kunt u ons bellen, op telefoonnummer 32 59 31 53 13. Als wij niet op kunnen nemen, bellen wij u zo spoedig mogelijk terug. Als u ons mailt via toppezotvanbier@gmail.com, nemen wij binnen 24 uur contact met u op.