Bierdegustaties met passie!

Interesse in een bierdegustatie of een voordracht over bier? Kies voor een bierdegustatie van de gepassioneerde bierkenners van Toppezot van Bier en laat de passie voor bier haar werk doen! Leuk voor een verjaardag, een feestje of als onderdeel van een teambuilding!

Degustatie Bernardus 810 433Ontdek de passie en traditie van onze Belgische bierbrouwers in een degustatie van Toppezot van Bier. Karin en Dirk van Acker nemen je mee in een fantastische bierwereld van de minder gekende bieren. Bier van kleine, ambachtelijke Belgische brouwers: brouwers die werken met liefde voor het bier. Je gaat op ontdekking naar de oorsprong van het bier, leert de weetjes van de brouwers en natuurlijk proeft u enkele biertjes.

Thema’s degustatie van bier

Je kunt kiezen voor een bierproeverij met een bepaald thema. Of je kunt je laten verrassen.

We zetten een aantal mogelijke thema’s voor je op een rij.

 • Vrouwen en Bier
  Ontdek wie de eerste brouwers op de wereld waren. Ervaar dat de bierwereld niet enkel een mannenwereld is. Neem kennis van verrassende verhalen over de vrouwen in de bierwereld.
 • Kerstbieren
  Met kerstbieren denken we direct aan zware, donkere hartverwarmende bieren. Maar klopt dat wel? Wat zijn kersbieren? Kom het te weten in deze degustatie.
 • Bier uit jouw provincie
  Ben je fier op je provincie en wil je de bieren ontdekken uit je omgeving? Tijdens deze degustatie ontdek je brouwerijen waar je waarschijnlijk nog nooit van gehoord hebt en die eigenlijk in je achtertuin liggen. Vind je het juist leuk om bier uit een andere provincie te ontdekken? Dat kan natuurlijk ook!
 • Trappistenbier
  Wanneer mag een bier een trappistenbier heten? Proef of zie je aan een bier dat het een trappistenbier is? Doe mee aan deze proeverij en na afloop weet je er heel wat meer over.
 • Degustatie naar eigen smaak
  Bovengenoemde thema’s voor degustaties zijn voorbeelden, bedoeld ter inspiratie. Wil je liever wat anders? Of heb je zelf ideeën voor een degustatie? In principe is alles mogelijk. Neem contact met ons op en we bespreken jouw wensen.

 

degustatie flessen groen 310Bier en passende hapjes

Tijdens een degustatie van bieren proef je verschillende bieren, het aantal glazen is in overleg.
Een heerlijk hapje bij de bieren? Dat kan, wij regelen graag de passende hapjes.

Prijzen bierdegustatie

De prijs voor een bierdegustatie van Toppezot van Bier hangt af van de grootte van de groep en het aantal bieren dat geproefd wordt. Neem gerust contact met ons op om je wensen te bespreken. Vervolgens krijg je van ons een goed en leuk voorstel met passende prijzen voor jouw bierdegustatie door een bierkenner!

Voor wie

bierdegustatie en groepsvoordracht bierEen bierdegustatie voor de jarige is een leuke verrassing. Misschien is dit het cadeau waarnaar je op zoek bent voor jouw bierliefhebber? Een degustatie op een familiefeest, is dat geen leuk idee? Het is een leuke afsluiting van een dag vergaderen of teambuilding. Ook is het heel geschikt als onderdeel van een groepsuitstap.
Een bierdegustatie is een leuke activiteit voor een groep vrienden, collega’s of familieleden. Zowel mannen als vrouwen weten het te waarderen.

Boeken of meer informatie over de degustatie van bier

Wil je ook een bierdegustatie laten organiseren? Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem gerust contact met ons op. Stuur hiervoor een e-mail naar toppezotvanbier@gmail.com, en wij nemen dan binnen 24 uur contact met je op.

Je kunt ons ook bellen, op telefoonnummer + 32 59 31 53 13. Wij horen graag van je en beantwoorden met plezier je vragen en nemen je wensen door. Wij verzorgen een heerlijke bierdegustatie voor jou!