Meerdaags verblijf in B&B Lupuline met vele bierervaringen

Ga er een paar dagen heerlijk tussenuit, en verblijf in een comfortabel en karaktervol Bed&Breakfast in Middelkerke, aan de kust. De B&B zal je zeker aanspreken door de vele bieraccenten in inrichting en door de gastvrijheid. Dus trakteer jezelf of je partner op dit leuke bierarrangement.

Het bierarrangement

Bij aankomst wordt je verwelkomd op de kamer met heerlijk biertje (75cl) en een versnapperingske.
Na het welkomstbiertje ga je gezellig naar eetcafé ‘Den Toogoloog’, een bierspeciaalzaak met een uitgebreide bierkaart.

Hier ga je aan tafel voor een avondmaal , lichte maaltijd  http://www.dentoogoloog.be/eetcafe.php  . Wanneer dit eetcafé gesloten is, dan wordt voor jullie het avondmaal in andere zaak voorzien.

Na een zalige nachtrust wacht je een uitgebreid ontbijt. Overdag kun je een heerlijke wandeling maken, bijvoorbeeld langs het strand, op 300 meter van de B&B. Heb je zin om een brouwerij in de omgeving te bezoeken? We kennen vele ambachtelijke brouwerijen in de streek en helpen je graag op weg.
Wanneer na een dag vol indrukken je ’s avonds in je B&B-kamer terugkomt, dan heeft dit bierarrangement iets extra’s voor je in petto. Op je kamer staat namelijk een heerlijke kaasplank met een bijpassend biertje voor je klaar.
Geniet van de nachtrust want ’s morgens mag je de dag weer beginnen met een smaakvol ontbijt. En voor jullie dagprogramma voorzien we je graag van (bier)tips in de regio. Zo beleef je nog een mooie dag als afsluiting van het bierarrangement.

Prijs bierarrangement B&B Lupuline

Prijs: 295 euro voor twee personen
Inclusief: 2 overnachtingen met royaal ontbijt ,  welkomsbiertje en hapje , avondmaal en een kaasplank voor 2 personen met passend bier op de kamer.
Aankomst: vrijdag of vrij te kiezen, in overleg.

Meer informatie of boeken bierarrangement

Je kunt reserveren door een e-mail te sturen (benblupuline@gmail.com). Ook kun je ons bellen voor meer informatie over de beschikbaarheid. Of om te reserveren.
Bekijk onze contactgegevens.