• B&B Middelkerke eettafel

Bed &  Breakfast aan de Belgische kust

Lupuline is een comfortabele Bed & Breakfast in Middelkerke. Ze telt één kamer, de Orvalkamer. De B&B ligt in het centrum van de fraaie kustplaats Middelkerke, aan de Vlaamse kust, op nog geen 10 kilometer van Oostende. De B&B-kamer ligt op de vijfde etage van een modern appartementencomplex. Je hebt een weids uitzicht, en kijkt uit op het gemeentepark. In de kamer geniet je van alle comfort en ruimte. En van leuke de bieraccenten.

Wil je genieten van een paar dagen aan de Belgische kust, en ben je op zoek naar een heerlijke Bed and Breakfast? Boek dan een verblijf bij B&B Lupuline. In deze kleine B&B vind je een royale kamer, midden in Middelkerke. De B&B is op nog geen 300 meter van de zee, dus echt op wandelafstand.

Bed & Breakfast met bieraccenten

Houd je van speciaalbier? Dan is deze B&B kamer een schot in de roos want ze is ingericht door ware bierliefhebber. In de kamer zult je vele details en inrichtingselementen ontdekken die te maken hebben met Orval. Laat je verrassen!
Elke bierliefhebber zal zich hier snel thuis voelen. Ook al omdat in de frigo het bier voor je klaar staat. En natuurlijk vind je daar ook andere drankjes.

Na een dagje aan zee languit genieten van een lekker biertje

 Moderne en royale kamer

De ruime en lichte kamer van Bed & Breakfast Lupuline biedt je alle modern comfort, zoals wifi, tv, koffie- en theefaciliteiten en een ijskast. Neem plaats op de comfortabele 2-zit met een biertje of een boek.
Het is een prettige, ruime kamer waarbij er plaats genoeg is om van het ontbijt te genieten.
Verder beschik je over een eigen sanitair, modern en fris.

Uitgebreid ontbijt

Breakfast Ontbijt B&B Middelkerke’s Morgens staat er een picknickmand voor je klaar, met een overdadig ontbijt met  luxe broodjes, versgeperst sap, vers fruit en ambachtelijke producten. Wat dacht je van een chocoladepasta met bier erin? Je nuttigt dit ontbijt op je sfeervolle B&B-kamer.
Geniet hier van een heerlijk verzorgd ontbijt, met alles erop en eraan!

Bed & Breakfast Lupuline

De B&B Lupuline heeft zijn naam ontleend aan een belangrijk bestanddeel van bier. Lupuline is het gele poeder dat in de hoppebel zit en aroma en bitterheid aan bier geeft. De B&B is Lupuline genoemd, omdat de eigenaren hun liefde voor bier niet wilden verloochenen en een naam kozen die met bier te maken heeft.
En ook in de naam van de kamer komt de passie voor bier weer terug. Het is de ‘Orval kamer’. De eigenaren van de B&B waren jarenlang ambassadeurs van Orval en ze laten u graag in de kamer iets van Orval zien en proeven.

Bier arrangement

Op de B&B kamer Lupuline ben je in biersferen. Je kunt jouw bierbeleving versterken door een bierarrangement te boeken.
Je boekt dan 2 overnachtingen en geniet van verschillende extraatjes, zoals een lekker biertje met hapjes als verwelkoming. De avond van je aankomstdag is er een maaltijd geregeld in eet- en biercafé Den Toogoloog. De tweede avond kun je gezellig met zijn tweetjes op de kamer genieten van het degustatiepakket kaas en bier, dat is samengesteld door de bierkenners van Toppezot van Bier. En voor de invulling van uw dagprogramma’s doen je je met plezier vele (bier)suggesties aan de hand.
Lees hier meer details en kosten van het  bier arrangement.

Samengevat Bed & Breakfast Lupuline Middelkerke

-Gelegen in het centrum van Middelkerke met weids uitzicht
-Mooie ruime kamer met eigen, fris sanitair en zithoek
-Koffie en theefaciliteiten (nespresso)
Frigo B&B Lupuline - Bed & Breakfast Middelkerke-IJskast
-TV en gratis wifi
-Uitgebreid ontbijt, bij mooi weer mogelijkheid ontbijt op terras
-Persoonlijk service. Je kunt met al je vragen rond je verblijf bij ons terecht . Ook voorzien wij je graag van tips voor leuke dagactiviteiten in de buurt.
-Eventueel afhaling station Oostende

Meer informatie of belangstelling om Bed & Breakfast Lupuline te boeken? Neem contact met ons op.

Beleef bier en bed in de Orval-kamer